Butiken

Ny hemsida för SimonAlm.com

Vi har bytt hemsida, och det förtjänar en förklaring. Blir det bara krångligare när man ska lära sig en ny layout eller finns fördelar som kan öka servicen?

Inledning

SimonAlm.se hade en enkel hemsida för försäljning inom Sverige. Den skapades under 2023 för att erbjuda en mer professionell katalog av terapeutiska produkter. Vi är oerhört nöjda och tacksamma för den respons vi hittills har haft! Vi kommer berätta om layout, filtrering, språk och utbud i artikeln.

Ny layout

Vi förändrar layouten till att bli fräschare, mer interaktiv och med snabbikoner. På det viset blir det trevligare på hemsidan samtidigt som man snabbare kan hitta fram till den produktgrupp man var ute efter vid sitt besök. 

Bänkpapper & Britspapper

Filtrering

När vår katalog växer blir det allt mer svårnavigerat att hitta det man söker. Oavsett, om det är "samma som sist" eller om man är ute efter att pröva någonting nytt, blir det lättare om man kan filtrera fram det man vill hitta. Nu kan man exempelvis inom bänkpapper filtrera på en rad parametrar såsom färg, bredd, materialtjocklek, om det ska vara på rulle osv. Vit, 60 cm bred, 25 gram tjock och rulle: då får vi fram ett mindre antal intressanta alternativ att välja bland. En stor katalog är inte mycket värt om man inte hittar!

Alla talar inte svenska

Vi har märkt av att det finns en efterfrågan och behov av service på fler språk än svenska. Det hade vi inget stöd för med den tidigare hemsidan. Nu kommer vi ha som målsättning att lansera ett nytt språk per månad, så fler kan göra ett fullgott informerat köpbeslut!

Europa är större än Sverige

Vi har sedan januari Sveriges största utbud av bänkpapper. Det finns dock en gräns för hur många varianter vi kan lansera för enbart den svenska marknadens behov. Den risk som vi tar när vi introducerar nya varianter minskar markant om vi har ännu fler som håller span på en exempelvis en viss färg som saknats dittills på marknaden. När vi har en hemsida som har stöd för utländska språk har vi alla förutsättningar att fortsätta lansera nya varianter inför en allt större kundkrets. 


Tack för att du läste denna artikel!

Ha en fortsatt trevlig dag!