Butiken

Kampanj inför hösten

Trots att vi har 30-50% lägre priser än alla andra, och störst utbud av bänkpapper dessutom, så kan du få ännu mer för pengarna under denna kampanj. Under kampanjen skickar vi 100 extra förbrukningar när man köper bänkpapper, så din beställning räcker extra länge! Ange "100" i kassan om du vill ta del av denna bonus! Kampanjen pågår from 30 juli tom 15 augusti.

Mer bänkpapper för pengarna under kampanjen!

Villkor för kampanjen

Alla våra egna 63 olika bänkpapper och 5 olika ansiktspapper av vårt egna varumärke SimonAlm omfattas av kampanjen. Ange koden 100 i antingen rabattkodsfältet eller meddelandefältet, vilka båda dyker upp när man kommer in i kassan. Lägg din beställning senast 15 augusti för att ta del av kampanjen.


Allmänna villkor

Vi garanterar lägst pris. Vi har verkligen helt andra priser än alla andra samtidigt som vi håller en god kvalitet. Därför rekommenderas vi av bland annat Yrkesmassörernas förbund, har fått 500 nya kliniker som kunder hittills i år och även levererar till stora kedjor såsom Naprapatlandslaget och Muskelcentrum.

Frakt

Fraktfritt alternativ finns alltid i kassan. Små beställningar erbjuds alltid fri frakt till närmaste postombud och större beställningar erbjuds fri frakt till företagslokal. 

Leveranstid

1-3 arbetsdagar/fraktdagar.

Navigera på hemsidan

Du hittar våra bänkpapper genom att klicka på Bänkpapper i menyn eller klicka på någon bild längre ner i detta inlägg som illustrerar filtreringsverktyget för bänkpapper!

FIltrering

Du kan ställa in filtrering till vänster i bild när du är inne i bänkpapperskatalogen så du lättare kan avgränsa ditt sökande till det som passar din massagebänk! Klicka på valfri bild nedan som så kommer du till bänkpapperkatalogen

Mobilvy:

A) Klicka på den svarta knappen Filtrera för att de olika filtreringsalternativen ska visas

B) Välj den sorts parameter du vill filtrera, ex. bredd och bocka för enligt din preferens exempelvis 60 cm. Därefter kan du skrolla ner för att endast finna det du har bockat för, och om du vill kan du minimera filtreringsfönstret genom att klicka på den svarta knappen Filtrera igen.


Datorvy:

Filtreringsfönstret är i full storlek till vänster i bild direkt när du kommer in i katalogen. Bocka i det som passar dig så blir katalogen filtrerad omedelbart enligt ditt önskemål.

Internlänk till bänkpapper

Passage även gärna på att spana in våra andra produkter som vi också har:

Massagebänkar

Massageolja

Massageredskap

Massageapparater

Massagefåtöljer

Hur upplevde du hemsidan?

Vi hoppas ni gillar hemsidan! Ge oss gärna feedback oavsett vad du tycker, och i synnerhet om du märker av några avseenden som påverkar användarupplevelsen negativt så vi kan justera dessa i ett tidigt skede. Ring oss på 0700-618337 eller mejla till simon@simonalm.se

Ha en fortsatt fin dag!